800 participants en la 1a Cursa per la Dona

13/05/2018

Rosamari Carulla, Joana Tomé i Maite Farran han completat el podi d’aquesta cursa solidària que destinarà els beneficis obtinguts a la lluita contra el càncer

Èxit de participació en la primera Cursa per la Dona que aquest diumenge 13 de maig ha reunit a 800 persones a Mollerussa.  La cursa, amb sortida i arribada al Parc Municipal ha estat promoguda per la junta local del Pla d’Urgell de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) amb la col·laboració de l’Associació Atlètica Xafatolls i el consistori i  té com a objectiu recaptar fons a benefici de la lluita contra el càncer i a finançar les activitats d’ajuda que l’entitat duu a terme al CAP de Mollerussa.

La primera classificada d’aquesta cursa de 5km ha estat  Rosamari Carulla de Logiesport Guineu amb un temps de 18’55”. L’han seguit al podi Joana Tomé dels Xafatolls i Maite Farran del Club Juncosa, respectivament. Un gran nombre de participants, però, han optat per fer el recorregut caminant amb la família, amics o amb les mascotes ja que l’important d’aquesta cita era col·laborar.

Els fons obtinguts amb aquesta cursa es destinaran de forma íntegra als programes i activitats que desenvolupa l’AECC al Pla d’Urgell, alguns d’aquests són: suport integral al pacient de càncer i família, atenció psicològica individual i per grups, fisioteràpia aquàtica o ioga.

 

Anna Berga