A judici una veïna de Mollerussa per intentar enverinar amb natilles el seu marit i colpejar-lo amb una ampolla de cava

05/04/2019

La fiscalia demana 8 anys de presó per la dona. Els fets van tenir lloc el febrer del 2018 a la casa de la parella.

L’Audiència de Lleida acollirà el proper dimecres i dijous, el judici contra una veïna de Mollerussa de 54 anys, M.C.R.R, acusada d’haver intentat matar el seu marit.

Els fets van tenir lloc el 5 de febrer de l’any passat al domicili de la parella, situat al carrer Mestre Enric Subirós de Mollerussa. Segons la fiscalia, la dona va intentar drogar el seu marit introduint Ciclobenzaprina, Zipoldem i Sertralina, uns relaxants musculars i sedants, en unes natilles que li va oferir de postres. L’home, però, les va deixar ja que va notar que tenien un gust estrany. Posteriorment, el va convèncer per prendre un bany calent junts que el va acompanyar amb una botella de cava. Va ser al sortir de la banyera quan la dona va empènyer el seu marit i el va començar a colpejar al cap amb l’ampolla de cava. Segons l’escrit, mentre la dona buscava ganivets a la cuina, l’home va poder tancar-se a l’habitació de la seva filla i des d’allí va trucar al 112. A l’arribar al domicili, els Mossos d’Esquadra van detenir la dona que es trobava al bany amb autolesions. En aquests moments està en presó provisional.

La dona pateix un trastorn de personalitat tot i que la fiscalia considera que era perfectament conscient dels seus actes i que va actuar amb el propòsit clar d’acabar amb la vida del seu marit.

A més de sol·licitar una condemna de 8 anys de presó per un delicte d’homicidi en grau de temptativa, la fiscalia també demana cinc anys de llibertat vigilada amb una ordre d’allunyament de 200 metres i una indemnització de 8.210 euros per a l’home.

Infolleida