Andrés Sardà cedeix un vestit de bany al Concurs de Vestits de Paper per reproduir-lo en paper

30/10/2018

El certamen també incorpora dos reconeixements per incentivar la participació de joves talents

Una reproducció en paper d’aquesta peça de la firma barcelonina centenària de llenceria i roba de bany Andrés Sardà desfilarà el proper 15 de desembre pel Teatre L’Amistat durant el 55è Concurs de Vestits de Paper. La peça, que no concursarà al certamen, entrarà a formar part de la col·lecció específica dins el museu juntament amb les que en anys anteriors han cedit dissenyadors com Oscar de la Renta, Agatha Ruiz de la Prada o Custo, entre altres. L’equip de modistes voluntàries del Museu, sota la direcció de la modista d’Alguaire Carme Solà, seran les encarregades d’elaborar en paper aquest disseny, el primer que es cedeix en la categoria de llenceria i roba de bany.

D’altra  banda, el concurs d’enguany incorpora dos reconeixements nous per incentivar la participació de joves talents. Es tracta del premi “Emergents”, dotat amb 600 euros per al disseny més original i innovador elaborat per participants menors de 30 anys, que tindrà també un segon premi amb material de papereria diversa, gentilesa de l’empresa Oficentre.

Aquest nous premis se sumen als 13.000 euros en metàl·lic que el certamen atorga a cada edició en la categoria al Didal d’Or, l’Agulla d’Or i el Premi al Millor complement.

 

Anna Berga