Anna Ferrer es reincorpora als entrenaments del CP Vila-sana

16/10/2018

La portera del CP Vila-sana, Anna Ferrer, s’ha reincorporat als entrenaments del CP Vila-sana després de disputar amb la selecció espanyola absoluta el torneig Europeu d’hoquei patins. A causa dels efectes de l’huracà Leslie al seu pas per Portugal, la final es va haver de suspendre quan faltaven menys de dos minuts per acabar el partit i les espanyoles guanyaven per 3 a 2. El Comitè ha decidit que hauran de tornar a Portugal per acabar el partit.

La portera del CP Vila-sana, Anna Ferrer, s’ha reincorporat aquesta setmana als entrenaments de l’equip després de disputar per primera vegada el Campionat Europeu d’Hoquei Patins amb la selecció espanyola absoluta. Tot i ser la primera vegada que ha competit amb Espanya, Anna Ferrer, ha pogut jugar en dos partits i ajudar a l’equip a  guanyar tots els encontres previs a la final.

Però l’huracà Leslie va fer acte de presència a la final quan les espanyoles guanyaven per 3 a 2 a Portugal i quan faltava un minut i mig es va haver de suspendre el partit. Ara el comitè ha decidit que hauran de tornar a Portugal per acabar el partit.

 

La selecció espanyola en cas d’empat ja seria campiona d’Europa i aconseguiria el que seria el seu 5è títol europeu. Paral·lelament, el CP Vila-sana començarà la Lliga aquest cap de setmana de segur amb Anna Ferrer a la porteria.

A. Berga i M. Rebull