Anna Ferrer i Victòria Porta del CP Vila-sana convocades amb la selecció

14/05/2018

Les dues jugadores aniran al Draft 2018

Les jugadores del CP Vila-sana, Victòria Porta i Anna Ferrer han estat  convocades pel seleccionador nacional d’hoquei patins femení, Ricardo Ares, per disputar el Draft 2018. Aquestes jornades  que es celebraran el proper mes de juny arrenquen amb l’objectiu de reunir a les millores jugadores de l’OK Lliga per avaluar el seu nivell esportiu i la seva entrada a la llista de preselecció Espanyola per a les competicions internacionals d’aquest any.

El Draft comptarà amb la participació de 28 seleccionades i quatre tècnics de l’OK Lliga amb partits entre les jugadores que estaran dividides en quatre equips. En la porteria d’un d’aquests hi haurà Anna Ferrer, que amb 19 anys, ocupa la setena posició en la llista dels equips menys golejats.

Per la seva banda, la davantera de 18 anys, Victòria Porta, és, actualment, la segona màxima golejadora de la competició on ha marcat 35 gols en 24 partits.

El Draft es realitzarà del 8 al 10 de juny al CAR de Sant Cugat i a Sant Hipòlit de Voltregà i entre les competicions que es prepararan les jugadores seleccionades hi ha l’Europeu absolut, que enguany es jugarà a Portugal.

 

 

 

Anna Berga