Aprovat el pla per ampliar la residència geriàtrica de Bell-lloc d'Urgell

19/07/2019

La instal·lació privada passarà d’oferir 12 a 34 places

La Comissió territorial d’urbanisme de Lleida ha donat conformitat aquest dimecres al pla que permetrà ampliar la residència geriàtrica Pla d’Urgell, situada al municipi de Bell-lloc d’Urgell.

La instal·lació, privada i actualment amb 12 places per a residents temporals i indefinits, se situa a l’oest del municipi, en un àmbit que inclou també terrenys de conreu i una casa unifamiliar.

El pla de millora preveu el desenvolupament de tot aquest àmbit, completant la trama urbana del municipi i possibilitant que la residència pugui ampliar la seva superfície, passant 1.054  a 1.672 m2, el que permetrà oferir 34 places.

El sector s’ordenarà deixant un espai lliure central que facilitarà l’accés a la residència amb un sistema viari principal en forma d’L, que connectarà amb l’interior del nucli de Bell-lloc a partir del carrer Antoni Bellet al nord. La resta de l’àmbit l’ocuparan parcel·les per a habitatges unifamiliars.

Foto: A l'esquerra, Vista aèria actual de l'àmbit, amb la residència a baix a la dreta. A la dreta, la proposta, amb la superfície de la residència en rosa.

Infolleida