Arriben els primers participants a l’11a Mollerussa Lan Party

08/11/2018

La Lan Party més important de Catalunya espera arribar als 700 inscrits

La Mollerussa Lan Party, la més important de Catalunya, ha obert aquest dijous a la tarda les portes de la seva onzena edició. Una edició, que ve marcada per l’important increment d’inscrits i que espera arribar a la xifra de 700 acreditats, superant així els 632 de l’any passat.

Des de primera hora de la tarda desenes de joves arribats des de tots els punts de la península han començat a muntar els seus ordenadors. I és que, per endavant els espera quatre dies per jugar a videojocs, participar a tornejos i, sobretot, per retrobar-se amb les amistats.

Entre les novetats d’enguany hi ha el nou espai de videojocs de lluita, que aquest divendres s’obre al públic amb inscripcions voluntàries destinades a la lluita contra el càncer i on dissabte hi competiran gairebé un centenar de participants. Des de l’organització, també han volgut destacar que gairebé el 90% del cablejat en aquesta edició no sigui visible, afavorint així la comoditat dels participants.

Cal destacar, que amb la xifra de 700 inscrits, la Mollerussa LanParty es situa en el tercer lloc com a trobada de referència a nivell estatal, només per darrere de Bilbao i Tenerife.

 

 

A. Berga, A. Garcia i A. Teixidó