"Bajo el mismo techo", "La incríble historia de la pera gigante" i "Dragon Ball Super" aquest cap de setmana a Mollerussa

14/02/2019

Divendres 15

22:00h – BAJO EL MISMO TECHO

Dissabte 16

17:30   –  LA INCREÍBLE HISTORIA DE LA PERA GIGANTE  4,00€

19:30h – BAJO EL MISMO TECHO

22:00h – DRAGON BALL SUPER: BROLY

Diumenge 17

17:00h – DRAGON BALL SUPER: BROLY

19:30h – BAJO EL MISMO TECHO


Dilluns 18

19:30h-- BAJO EL MISMO TECHO  4,90€

22:00h – BAJO EL MISMO TECHO 4,90€

 Venda d'entrades AQUÍ

BAJO EL MISMO TECHO

Després d'un divorci i amb una hipoteca de per mig, el pitjor malson d'una parella que es trenca es fa realitat: haver de compartir la casa amb el seu ex. Nadia i Adrián, una parella que decideix separar-després d'anys de convivència però que s'adonen que cap dels dos pot permetre abandonar el xalet que van comprar en el millor moment del seu matrimoni. És llavors quan, atrapats per el gran deute, i obligats a seguir junts i conviure, acaben declarant-la guerra i creant un particular camp de batalla sota el mateix sostre que durant tant temps han compartit.

DRAGON BALL SUPER: BROLY

Aquesta és la història d'un nou saiyajin. La Terra viu en pau després del Torneig del Poder. Després d'adonar-se que en els universos encara hi ha molts lluitadors forts per conèixer, Gokú passa els seus dies entrenant per així aconseguir nous nivells. Però un dia, Gokú i Vegeta coneixeran a un saiyajin de nom Broly, un al que mai abans havien vist. Aquesta trobada entre els tres saiyajines que han seguit diferents destins es convertirà en una estupenda batalla en la qual fins i tot Freezer (que va tornar de l'infern) es veurà atrapat.

LA INCREÍBLE HISTORIA DE LA PERA GIGANTE

En la petita i idíl·lica Villasol viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastià i una gata que es diu Micho. Sebastià, Micho i els habitants de Villasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, Jeroni Braulio Severin Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. En absència de JB, el tinent d'alcalde xist ha pres el poder. El seu pervers nou ajuntament enfosqueix la vila, i xist amenaça de quedar-se amb el càrrec de JB per sempre. Un bon dia, Sebastià i Micho van de pesca i descobreixen una ampolla. En el seu interior troben un missatge de JB i una estranya llavor.

Laura García