Bellvís inaugura un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

14/06/2023

El sistema incorpora un aparell que gestiona la potència de càrrega en funció de la màxima que hi ha al comptador de l'Ajuntament i les càrregues que s'hi apliquen en cada moment

En el marc del procés de fer de Bellvís un municipi energèticament sostenible, que ha comportat el canvi de tot l'enllumenat públic i dels edificis municipals i la instal·lació de plaques solars en edificis de la corporació i per respondre a les necessitats dels veïns i visitants que aposten pel vehicle elèctric, s'ha instal·lat un carregador de càrrega semiràpida al costat de l'Ajuntament. Aquesta instal·lació permet carregar dos vehicles a la vegada a una potència màxima de 11kw. El sistema incorpora un aparell que gestiona la potència de càrrega en funció de la màxima que hi ha al comptador de l'Ajuntament i les càrregues que s'hi apliquen en cada moment, regulant així la potència de càrrega.

El sistema de funcionament és molt senzill, es fa mitjançant l'aplicació d'EVtecnics que en cas de no tenir es pot aconseguir escanejant el codi QR que hi ha a la part frontal de l'aparell, des d'aquesta app es pot gestionar quin tipus de càrrega es vol, la durada i el sortidor. De moment el servei és gratuït, però estem treballant per posar un preu a la càrrega que rondarà els 20 cèntims kW.

Infolleida