Boira experience presenta la segona edició de la “Posta de Sol amb Gust Ponentí”

10/07/2018

La marxa d’aquest any va adreçada a un públic molt singular: els infants.

Irene Baron i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Mollerussa, Joan Ramon Domingo, han presentat aquest dimarts 10 de juliol la segona edició de la “Posta de Sol amb Gust Ponentí”. La caminada, oberta per a tot el públic i que tindrà lloc aquest dissabte, s’inclou dins del paquet d’activitats de l’entitat Boira experience, un grup que vol posar en valor les terres de Lleida i revitalitzar el turisme de la plana.

La marxa començarà a les 19.30 hores i el punt de trobada per als participants és a la zona de barbacoes del parc de La Serra. Des d’allí, s’emprendrà el trajecte de tres quilòmetres que portarà els assistents fins a la Fita Alta, conegut com el punt més alt d’El Pla d’Urgell. La Fita Alta ofereix una panoràmica de 360 graus que permetrà als participants gaudir d’una bona posta de sol mentre escolten música en directe.

L’edició d’enguany, que porta el nom de “Training Baby & Picnic”, va adreçada al públic infantil, ja que la marxa està enfocada perquè les mares i pares hi participin amb els seus fills en cotxet. A més, un cop dalt del cim, el centre d’osteopatia i salut integral Singularment ha preparat diverses activitats per als més menuts, com ioga per a nens de 3 a 8 anys i canta contes. Allí també es durà a terme un pícnic, i els assistents poden dur-lo de casa o bé agafar el que s’ofereix a l’hora d’apuntar-se a un preu de 4 euros. Les inscripcions segueixen obertes a la pàgina web de l’entitat, boiraexperience.cat.

Ariadna Guiu Vila