Castellnou es prepara per a la temporada dels calçots

06/11/2020

Tot i el regust amarg del final de campanya del passat març, a El rebost de Ponent esperen enguany distribuir un milió i mig de calçots cuits

 

Fa set anys va decidir canviar els cultius de ceba per calçots. I a més es va embarcar en l’aventura de cuinar-los. Ara, ja hi ha clients que li pregunten quan en tindrà a la botiga.  Jordi Llanes, propietari d’El Rebost de Ponent, diu que estan preparats per iniciar en les pròximes setmanes la temporada i esperen distribuir un milió i mig de calçots.

Tot i que el confinament del mes de març els va reduir considerablement les vendes, són optimistes per la campanya d’enguany. Per això, amplien les seves botigues de distribució de Castellnou, Juneda i Lleida amb dues més a Tàrrega i Cervera. A més, creuen que la limitació a sis persones de les trobades socials no els afectarà, perquè tenen molts nuclis familiars que els encomanen els calçots cuits.

Els calçots s’han de sol·licitar durant la setmana, i s’entreguen cuinats juntament amb la salsa els dissabtes i diumenges als punts de venda indicats.

Ariadna Guiu Vila