Clam en contra de la sentència a Mollerussa  

14/10/2019

Mig miler de persones s’han congregat davant de l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell per rebutjar i condemnar la sentència emesa aquest dilluns pel Tribunal Suprem.

Amb els crits de “llibertat” i “independència”, unes cinc-centes persones s’han concentrat davant de l’Ajuntament de Mollerussa per mostrar el seu rebuig a la sentència del procés emesa pel Tribunal Suprem. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha parlat de “rabia, indignació i vergonya”.

Durant l’acte s’ha llegit el manifest conjunt  i ha acabat amb el cant dels Segadors. Des de l’ANC, Glòria Serra, ha fet una crida a participar en les marxes programades per aquests pròxims dies i en els actes de protesta.

Paral·lelament, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, ha titllat la sentència de “política”.

En aquest sentit, Panadés ha anunciat que aquest dimarts a les 20.00 hores se celebrarà un ple extraordinari per posar de manifest el rebuig a la sentència. Una hora més tard i en la mateixa línia, l’Ajuntament de Mollerussa ha convocat també una sessió plenària extraordinària.

Mariona Rebull i Martí