Comença el nou curs escolar 2017-2018

12/09/2017

L'escola mestre Ignasi Peraire disposa ja del nou gimnàs i els alumnes de l'escola de Golmés estrenen el passatge d'accés al centre

Falten 10 minuts per les 9 del matí i els estudiants del centre Pompeu Fabra de Mollerussa ja fan cua davant la porta de l’escola. S’han acabat les vacances d’estiu i és el moment de tornar a les aules i de retrobar-se amb els amics i companys de classe per explicar què han fet durant aquests últims dos mesos.

Les escoles del Pla d’Urgell, així com les de la resta del país, han començat, aquest dimarts el curs 2017-2018. En concret, a la capital de la comarca fins a 1750 alumnes d’educació infantil i primària han començat les classes, amb poques novetats respecte el curs passat. Per una banda, l’escola Mestre Ignasi Peraire posarà en funcionament el nou gimnàs a partir d’aquest dijous, que és quan comencen les classes de gimnàstica. Per altra banda, els alumnes de l’escola Francesc Arenes de Golmés, han estrenat el nou accés a l’escola. El nou passatge s’ha construït per augmentar la seguretat ja que fins ara l’accés del centre donava directament al carrer Raval on hi passa un gran nombre de vehicles.

Per dur a terme aquests obres, l’ajuntament de Golmés va adquirir dos edificis annexos que posteriorment va enderrocar per construir-hi el passatge i també ampliar el pati del col·legi.

 

Anna Berga