Comença la temporada a les piscines de Mollerussa

17/06/2022

L’oferta formativa es farà del 27 de juny al 5 d’agost a la piscina coberta

Mollerussa ha donat avui el tret de sortida a la temporada de les piscines d’estiu mantenint. Els primers banyistes han estrenat ja des de primera hora les instal·lacions, les quals s’obren oferint els mateixos preus d’entrada. L’oferta formativa es farà del 27 de juny al 5 d’agost a la piscina coberta a través d’ una vintena de per a infants i per a adults. Les inscripcions a aquests cursos  es pot fer presencialment o també a través del web de l’equipament www.piscinamollerussa.com Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida.

Pel que fa als abonaments de temporada,  s’ofereixen amb els mateixos preus que en les darreres sis temporades i que són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 14 i 17 anys, és de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha altres tipus d’abonaments.

L’horari d’obertura és de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre el mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre. L’accés a les instal·lacions es fa des de fa ja algunes temporades amb una polsera amb xip i, com l’any passat, els menors de 14 anys hauran d’accedir al recinte acompanyats d’un adult.

Infolleida