Comencen les classes al nou institut de Mollerussa

12/09/2018

El centre està, de manera provisional, a l'antic hotel Cal Duch. Per altra banda, 1744 alumnes d'educació infantil i primària han començat el curs a Mollerussa

Aquest dimecres han començat les classes al nou institut de Mollerussa, l’únic centre educatiu que s’estrena aquest curs a les terres lleidatanes. El nou centre, el quart de la ciutat, s’ha ubicat de manera provisional a l’antic hotel Cal Duch i acull 47 alumnes de dos grups de primer d’ESO i l’equip docent format per 7 professors.

La meitat dels alumnes del nou institut vénen de Golmés, Vila-sana, el Poal i Sidamon mentre que l’altre 50% són de Mollerussa. De fet, aquests últims ja havien estudiat a l’edifici de Cal Duch quan l’escola Les Arrels encara s’havia de construir i també es trobava a l’antic hotel.

L’institut s’anomena Mollerussa 4 de manera provisional tot i que un dels primers projectes de l’alumnat serà trobar un nom nou. Des d’Ensenyament la previsió és que a principis de l’any vinent el nou centre estigui enllestit tot i que des de la comunitat educativa demanen poder quedar-se tot el curs a Cal Duch.

 

Els més petits també han tornat avui a classe després de dos mesos de vacances on s’han retrobat amb els amics i amigues. En total, a Mollerussa fins a 1744 alumnes d’educació infantil i primària han començat el curs escolar.

Anna Berga