Consulta veïnal per planificar el futur de Castellnou de Seana

04/03/2020

Els habitants de Castellnou de Seana estan cridats a planificar el futur del seu municipi. L’ajuntament ha iniciat la redacció d’un pla estratègic per als propers deu anys i ha demanat per a això la participació de tots els veïns. A través de diferents tallers i activitats, el consistori obtindrà opinions sobre quines són les necessitats i prioritats d’aquesta localitat i quines mesures ha d’adoptar per poder satisfer-les. Això inclou des de l’urbanisme i els equipaments públics fins a la promoció econòmica i els serveis, entre altres qüestions.

Aquest procés de participació començarà dissabte, amb un acte de presentació al local social que inclourà un taller participatiu. Allà els veïns podran opinar sobre com serà el municipi d’aquí a 10 anys. Podran fer diferents aportacions veïns de totes les edats, tant a nivell particular com en representació de comerços i empreses.

Aquestes opinions s’incorporaran al pla estratègic. L’elaboració es durà a terme el primer semestre d’aquest any, a càrrec de la cooperativa Raiels i amb ajudes de la Diputació.
SEGRE