Derrota per 3 a 4 del Lleida Llista contra l'Igualada HC

30/08/2020

El partit es va disputar al poliesportiu de Mollerussa. La tornada serà aquest diumenge a la capital de l'Anoia

El Lleida Llista no va poder inaugurar la pretemporada amb triomf i va caure ahir a l’exili de Mollerussa davant l’Igualada (3-4) al duel d’anada dels vuitens de la Lliga Catalana, un resultat que obliga l’equip que dirigeix Albert Folguera a remuntar a la tornada, que es disputa aquest diumenge (12.00). Va ser un duel entretingut, en què el conjunt llistat va oferir bones sensacions malgrat que fa tot just dues setmanes que s’entrena i que ja acumulava gairebé sis mesos sense competir. Però va ser l’Igualada el que es va encarregar d’estrenar el marcador als 3 minuts amb una diana de Pla. Malgrat el gol en contra, el Llista es va mostrar dominador i el matx va entrar en una fase d’igualtat que va deixar els gols per a la segona meitat. Bars va augmentar la renda per als visitants als 27 minuts. De nou un gol als primers compassos, davant el qual el Llista va saber reaccionar a través d’Andreu Tomàs. Va poder empatar el conjunt lleidatà, però va ser l’Igualada el que va mostrar-se més encertat amb el tercer i quart gol, obra de Pla i Yeste. A falta de 13 minuts per al final del partit, el marcador reflectia un 1-4 massa ampli per al que s’estava veient a la pista i el Llista es va encarregar de corregir-lo. Andreu Tomàs va marcar el segon gol del seu compte particular i a 2 minuts del final, Vives va establir el 3-4. El conjunt d’Albert Folguera va tenir una última falta directa, que no va poder aprofitar per empatar el duel i deixa el desenllaç de l’eliminatòria per demà.