Detenen un home per una estafa i un robatori amb força a Golmés

16/04/2024

El detingut va robar una televisió nova en una casa i després va estafar 1.800 euros per llogar un pis que no era seu

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat a Mollerussa un home de 46 anys com a presumpte autor d'un robatori amb força i un delicte d'estafa. El passat dilluns, 9 d’abril, es va comunicar a Mossos que hi havia hagut un robatori amb força en una casa adossada del carrer Ponent de Golmés on, després de forçar la porta d'accés, van robar una caixa amb una televisió nova. El mateix dia, pels volts de les 19.30 hores, un ciutadà els va requerir des del carrer Vila-sana de Golmés perquè li havien canviat el pany del portal del seu edifici i una família havia ocupat el seu domicili. Els agents van parlar amb els ocupants del pis, i aquests els van manifestar que havien pagat a un home 1.800 euros en metàl·lic per dos mesos de lloguer.

Al mateix temps que els mossos feien gestions amb les víctimes van veure que en una de les habitacions hi havia una caixa amb una televisió i, després d'investigar-ho, van constatar que era la sostreta al domicili del carrer Ponent. La investigació va permetre identificar el presumpte autor del delicte d'estafa, que va ser localitzat i detingut dimecres passat a la tarda a Mollerussa. També se l’acusa l’autoria del robatori a interior de domicili. El detingut va passar divendres a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Arrestada a Mollerussa per tràfic d’amfetamina

Els Mossos, amb la col·laboració de la Policia Local de Mollerussa, van detenir el dijous de la setmana passada una veïna de 42 anys a qui van trobar 17 grams d’amfetamina oculta a la roba interior. La dona ja havia estat denunciada el 13 de març després de trobar-li, també oculta entre la roba interior, petites quantitats de cocaïna, marihuana, bolets al·lucinògens i cinc grams d’amfetamina.

Infolleida