Dia d'activitats solidàries a Bellvís i els Arcs per la Marató

19/12/2022

Amb la activa col·laboració de les entitats del poble i l'ajuntament

Bellvís i els Arcs ha celebrat la Marató de TV3 amb un dia d’activitats solidàries per la salut cardiovascular. Va ser un dia intens que ja s’iniciava de bon matí amb el partit de futbol organitzat pels joves de l’Akuari amb servei d’honor dels nostres gegants. Acabat el Partit, els mateixos joves van fer un concorregut vermut solidari.

La intensa tarda començava amb un taller de malabars a càrrec de l’Esplai Xino-Xano, Saltimbankis i l’AFA del Col·legi Joaquim Palacín. I, tot seguit, classe de Ioga.

A les 6 de la tarda podíem degustar la magnífica xocolata i les coques de Bellvís, per continuar amb el plat fort de la tarda, l’esperada quina solidària plena de regals i que es va gaudir per part del nombrós públic que va jugar i assistir.

I va acabar la jornada amb el sopar musical a càrrec del DJ Jaumet del Guit.

A totes aquestes activitats del dissabte, cal afegir les diferents recaptacions solidàries que s’han fet i es faran aquests dies, des de l’Escala en Hi-fi del setembre, a la guardiola de l’Esplai, el concert de Nadal del Cor Banahà i el berenar de Santa Llúcia de les Dones del Pou de l’Or, entre altres.

Hi va haver alta participació en tots els actes, però sobretot una bona recaptació de què us informarem ben aviat.

Aquestes activitats han estat possibles gràcies a l’organització de la Comissió de Festes, la col·laboració de l’Ajuntament de Bellvís i, sobretot, a la participació de les entitats del nostre poble que, com sempre, han respost a la crida solidària de la Marató i a les empreses que aporten de forma desinteressada el material que permet fer la quina.

SEGRE MOLLERUSSA