Dos estius sense piscines a Linyola

13/07/2021

Primer va ser la COVID i ara unes obres de remodelació. L’ajuntament dona la culpa al poc marge de temps que els ha donat la Generalitat per executar l'obra i no perdre la subvenció, que ascendeix a prop de 400.000 euros

Linyola s’ha quedat per segon any consecutiu sense poder obrir les piscines. Si l’any passat va ser la COVID qui ho va impedir, enguany han estat les obres de remodelació les que han fet que aquest estiu els veïns i veïnes no puguin gaudir d’aquest espai. L’ajuntament dona la culpa al poc marge de temps que els ha donat la Generalitat per executar l’obra i no perdre la subvenció, que ascendeix a prop de 400.000 euros.

La decisió de l’ajuntament va causar cert rebombori entre el veïnat, tot i que van acabar acceptant amb resignació que les obres s’havien de fer abans de perdre la subvenció.

Amb un pressupost total de 450.000 euros, les piscines de Linyola canviaran de forma radical, modernitzant la piscina gran perquè hi tinguin cabuda altres activitats com aquagym, es millorarà el paviment exterior i es canviarà el sistema de cloració pel de sal. També es reordenarà la zona de la gespa i s’ajuntaran les altres dues piscines i s’inclourà una zona d’spa i bany infantil.

RICARD GÓMEZ