Down Lleida participa en un taller de cuina a La Boscana

04/12/2019

Han estat sis persones amb síndrome de Down, que han compartit cuina amb sis empresaris | L'objectiu ha estat fomentar la inserció laboral

La cuina del restaurant La Boscana de Bellvís, amb una estrella Michelin, ha acollit aquest dimecres un taller de cuina amb sis persones amb síndrome de Down. Han estat acompanyats de sis empresaris lleidatans, que han cuinat diferents plats amb ingredients del territori. L'activitat ha estat impulsada per la fundació MAPFRE, l'Associació Down Lleida i la COELL amb l'objectiu de donar visibilitat als talents de les persones amb altres capacitats.

El taller l'ha impartit el xef del restaurant, Joël Castanyé, que ha donat una recepta a cadascú estimulant així l'autonomia personal. La finalitat és que els empresaris comparteixin espai amb aquestes persones per fomentar així la seva inserció laboral.

Aquest ha estat el primer taller de cuina d'aquest tipus a Catalunya i s'emmarca dins el programa Junts Ho Podem Fer, en el qual hi han participat 4.000 persones amb discapacitat intel·lectual a nivell nacional.
RICARD GÓMEZ I EVA CORTIJO