El 1r equip del Club Patí Vila-sana llueix de forma solidària els logotips de les entitats ACUDAM i de la Fundació Privada Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran.

02/02/2023

Aquesta acció és a cost zero per les entitats socials que veuen així impulsada la seva visibilitat en l'entorn esportiu professional.

Aquesta iniciativa ha estat liderada pel mateix club. El president Ramon Porta ha posat de manifest que "com a club, hem de demostrar que l'esport, la solidaritat i els valors van lligats de la mà i la manera en què hem decidit de portar-ho a la pràctica ha estat afegint a l'equipació (concretament als pantalons) els logotips de les dues entitats referents del territori per ajudar-les a guanyar visibilitat".

Per la seva part, Jordi Garriga, president de l'ACUDAM ha agraït al club aquesta iniciativa que contribuirà a fer més visibles les entitats socials del territori "col•laboracions com aquesta no es presenten sovint, i més encara que ens ho proposin de forma gratuïta".

El CP Vila-Sana actualment ostenta la segona posició en la classificació de l'Ok Lliga Iberdrola i competeix a escala europea en la Camphions League on va debutar el passat 7 de gener convertint-se en el sisè equip lleidatà en jugar a Europa i el segon i el segon d'hoquei patins després del Llista Blava.

En la darrera jornada de l'Ok Lliga diferents persones de l'ACUDAM i les jugadores del Vila-sana van escenificar aquesta sinergia entre el club i l'entitat social.

ACUDAM atén a més de 160 persones i famílies de persones amb discapacitat intel•lectual i salut mental del Pla d'Urgell i rodalia. Pel que fa a la Fundació Àngel Olaran, duu a terme diferent projectes d'ajuda humanitària, sanitària, social i educativa per al desenvolupament en països en vies de desenvolupament.
Infolleida