El Barça es proclama campió de Catalunya de Cros a Mollerussa

11/02/2018

El campionat ha reunit a més de 2.000 atletes procedents dels diferents punts de la geografia catalana

Més de 2.000 atletes han participat al Campionat de Catalunya de Cros que s’ha celebrat al Parc de la Serra de Mollerussa. Després de 32 anys, la capital del Pla d’Urgell ha tornat a acollir aquesta gran cita esportiva gràcies a l’Associació Atlètica Xafatolls i al suport del consistori, sent la setena vegada que aquest campionat es celebra a les terres de Ponent.

Els blaugrana Mohamed Zarhouni i Montse Mas s’han proclamat campions de Catalunya de Cros en les respectives categories. En la prova masculina Zarhouni s’ha imposat, amb només 5 segons de marge, al seu company de club Ibrahim Ezzaydouny amb uns temps de 29:31. El tercer classificat ha estat Jonathan Romeo del CA Lloret-La Selva, amb 29:39.

Pel que fa a la categoria femenina, la cursa ha començat amb la Montse Mas, del FC Barcelona, i la Laia Andreu del CA Granollers com a màximes favorites. Finalment, amb un temps de 34:34, Montse Mas ha aconseguit guanyar la cursa, amb Laia Andreu entrant segona a 20 segons. El tercer lloc del podi ha estat per Janeth Becerra del CA La Sansi.

 

Per tal de donar cabuda a totes les categories, s’han habilitat fins a quatre circuits que han transcorregut per la pista d’atletisme, el circuit d’hípica i el d’autocros. A més, la competició també ha comptat amb un centenar de voluntaris que han vetllat pel bon funcionament de les proves.

 

Anna Berga