El Bike Aventura Vila-sana es converteix en la instal·lació ciclista amb més alumnes de tot Espanya

08/10/2020

L’equipament i l’ajuntament del municipi aposten per una activitat lúdica, de proximitat i familiar

La instal·lació ciclista que acull a més participants de tot Espanya és a Lleida, concretament al municipi de Vila-sana. Enguany, l’equipament ha assolit la xifra de 200 alumnes i ha rebut la visita de 10.000 persones, de totes les edats, superant amb escreix l’afluència de l’any passat. També esperen professionals internacionals del món ciclista que aprofiten el clima de Ponent per entrenar. Tot plegat, en el que queda d’any preveuen superar els 12.000 visitants gràcies a la combinació de l’esport i diferents activitats lúdiques.

El fet que el ciclisme sigui un esport individual i a l’aire lliure, facilita la seva activitat durant la pandèmia de la covid. En aquest sentit, durant els mesos de confinament, els responsables de l’equipament han ampliat el terreny fins als 30.000 metres quadrats i han habilitat zones d’esbarjo per famílies amb animals, un llac i un camp de futbol, entre altres. Unes instal·lacions de les quals gaudeixen tant grans com petits.

Un dels projectes que ha posat en marxa l’equipament és aconseguir que centres educatius de tot Catalunya optin per visitar el Bike Aventura. De moment, ja són 4.000 joves que es preveu que visitin la instal·lació.

Alba Mor