El Centre Cultural acull dilluns 23 la projecció en català de la pel·lícula ‘Hotel Transylvania 3’

17/07/2018

D'altra banda, el proper 26 de juliol el parc municipal acollirà la projecció de la pel·lícula 'Wonder'

El Centre Cultural acollirà dilluns dia 23 la projecció en català de la pel·lícula Hotel Transylvania 3, adreçada especialment al públic infantil. Se’n faran dues sessions: una, a dos quarts de 6 de la tarda, i l’altra a tres quarts de 8 del vespre.

La projecció es fa a través del Circuit Urgellenc i, com en altres ocasions hi haurà servei de bar i crispetes. El preu de l’entrada general és de 7 euros mentre que la dels infants d’entre 3 i 11 anys i la dels jubilats majors de 65 anys és de 5 euros, el mateix preu que podran gaudir les persones que tinguin el Carnet Jove.

 

Wonder a la fresca el proper 26 de juliol

D’altra banda i dins de la programació de Les Nits d’Estiu, el parc municipal acollirà el dijous 26 la projecció de la pel·lícula Wonder. La sessió serà a les 10 de la nit i gratuïta. A banda del cinema, el cicle també compta en la seva programació d’aquesta setmana amb la ballada de sardanes amb so digital al pati de l’Escola de Música dijous 19 a dos quarts de 10 i el concert de la coral Ressò de l’Albada divendres 20 a les 10 de la nit al jardins de la Casa Canal. També divendres 20 i dissabte 21 el parc municipal serà l’escenari d’una nova edició de la Juliol Fest de les 7 de la tarda a les 2 de la matinada.

 

 

Infolleida