El Cerdanyola, rival del Vila-sana a la Copa de la Reina

09/02/2018

El partit davant el Cerdanyola es jugarà el 2 de març i en cas de superar l'eliminatòria el rival seria el guanyador del Manlleu-Vilanova

Satisfacció al Club Patí Vila-sana amb el sorteig dels quarts de final de la Copa de la Reina que l'ha emparellat amb el Cerdanyola. És, a priori, un dels rivals més assequibles que l'hi podia tocar, tenint en compte que els altres caps de sèrie, Manlleu, Voltregà i Gijón, són equips amb més potencial. De fet, les del Pla d'Urgell van visitar fa uns dies la pista del Cerdanyola en l'OK Lliga, aconseguint arrancar un empat 3. Un partit del que no se'n poden extreure masses conclusions de cara a la copa ja que són competicions totalment diferents. Tot i això, són conjunts que es coneixen bé.

El Vila-Sana arribarà a la Copa en un gran estat anímic ja que està completant una excel·lent temporada en l'any del seu debut a l'OK Lliga femenia. Ha demostrat que és capaç de plantar cara a qualsevol equip de la categoria i per aquest motiu ningú descarta dona la campanada en la competició copera. Es tracta d'un torneig especial i s'afronta amb la màxima ambició.

El partit davant el Cerdanyola es jugarà el 2 de març i en cas de superar l'eliminatòria el rival seria el guanyador del Manlleu-Vilanova. La copa es disputarà a Vilanova i la Geltrú.

Anna Berga