El CFJ Mollerussa empata en la seva visita a Tàrrega

18/02/2019

En un dels derbis lleidatans de la jornada de Primera Catalana, el CFJ Mollerussa ha empatat 1 a 1 davant la UE Tàrrega.

El camp municipal Joan Capdevila ha estat aquest diumenge l’escenari d’un dels derbis lleidatans de la jornada. UE Tàrrega i CFJ Mollerussa s’han vist les cares en un duel que ha acabat amb empat a 1. Al minut 18 de joc, tot i el bon inici de partit dels visitants, els locals s’han avançat en el marcador amb un gol de Jonathan Fernández. Al minut 33 però, Jordi Pedrós ha fet l’empat a 1 a través d’una excel·lent rematada de cap.

A la segona part, s’ha vist un partit més igualat on ambdós equips han tingut diverses oportunitats per emportar-se els tres punts.

Amb aquest empat el CFJ Mollerussa es manté cinquè de la classificació amb 37 punts. El pròxim cap de setmana els del Pla d’Urgell rebran la UE Rapitenca.

Imatges: Tàrrega TV