El CFJ Mollerussa perd per 1 a 3

11/02/2019

Tot i avançar-se en el marcador, el CFJ Mollerussa perd davant el Vista Alegre per 1 a 3.

El CFJ Mollerussa ha perdut per 1 a 3 davant el Vista Alegre. Tot i que el conjunt local s’ha avançat en la primera part a través d’un gol de Ricard Cervelló al minut 32, una segona part dolenta ha condemnat l’equip del Pla d’Urgell. Cifuentes, Canelada i López han estat els encarregats de capgirar el marcador a favor del conjunt visitant.

A més de la derrota, el CFJ Mollerussa ha hagut d’acabar el partit amb deu jugadors per la lesió de Genís Morera al minut 75 quan l’equip s’havia quedat sense canvis.

El pròxim cap de setmana el CFJ Mollerussa visitarà el camp de la UE Tàrrega amb l’objectiu d’aconseguir els tres punts per poder continuar lluitant per les primeres posicions de la taula.