El Club Patí Vila-sana es classifica per a la Copa de la Reina

21/12/2019

Serà el tercer any consecutiu que participen a la competició

El Club Patí Vila-sana va perdre per 1 gol a 3 a casa davant el Palau de Plegamans. Les locals van iniciar el partit ben encaminades i al minut 4, Maria Porta va inaugurar el marcador. Tot i això, les barcelonines es van imposar gràcies a més qualitat de joc i rotació i poc abans del descans Aina Florenza va empatar. En la següent jugada, Mariona Colomer va aprofitar el tret de Vanessa García per sumar l’1 a 2. Desprès d’agafar forces, Jordi Capdevila va apostar per tenir cinc jugadores a pista i les del Vila-sana van apujar la pressió defensiva. Tot i això, a l’últim segon, Laura Puigdueta va marcar l’1 a 3 definitiu

Tot i la derrota, les del Pla d’Urgell baixen a vuitena posició i entren al límit per competir per tercer any consecutiu la Copa de la Reina.

El Club Patí Vila-sana jugarà el proper partit a la pista del Bigues i Riells el 18 de gener a les 8 de la tarda.