El Club Patí Vila-sana ja prepara la Final Four de la Lliga de Campions femenina

26/04/2024

L'equip viatja avui a la Corunya i demà juga les semifinals contra el Palau de Plegamans

El Vila-sana va fer ahir a Lleida el seu últim assaig per a la Final Four de la Lliga de Campions d’hoquei femení, que es disputa aquest cap de setmana a la Corunya. La plantilla es va entrenar a l’Onze de Setembre per adaptar-se a la pista de parquet, superfície que es trobarà aquests dies al Palau dels Esports de Riazor, escenari de la competició. Curiosament, a la mateixa hora el Llista es va entrenar a Vila-sana per idèntic motiu, en el seu cas adaptar-se a la pista de terratzo que té el Reus al seu pavelló, segons avança José Carlos Monge a SEGRE. 

Maria Porta, capitana del Vila-sana, explicava que afronten aquest repte amb ganes i espera que l’experiència adquirida l’any passat a Lisboa sigui un punt a favor. “Espero que sí que es noti l’experiència. L’any passat érem principiants en la competició i aquest any ja sabem el que és, per tant, els nervis que podíem tenir l’any passat no han d’estar”, va explicar, per afegir que “confiem en nosaltres i espero que entre el joc i les ganes que hi posem sempre siguin els ingredients perfectes per passar de la semifinal a la final i emportar-nos aquest diumenge la copa”.

L’equip es quedarà a la Corunya ja que dimecres té partit de Lliga davant de l’equip gallec

Veu aquesta segona participació en la Final Four com un premi a l’esforç. “És el premi a molts anys de treball i també la recompensa de tot el que estem treballant dia a dia. Sabem que serà difícil perquè al final els quatre equips la volem guanyar i hem treballat molt per arribar fins aquí. Estàvem en el grup de la mort i hem demostrat que volíem estar aquí”, va afegir Porta. Va recordar que hi ha dos títols en joc. “La setmana passada se’ns en va escapar un, la Copa, i queden la Champions i la Lliga. Sabem que tenim opcions a tot, i que serà molt exigent. Tenim davant un rival que és molt fort però també nosaltres som fortes”. L’equip juga demà la semifinal davant del Palau de Plegamans (17.00), mentre que a les 19.30 s’enfrontaran el Fraga que entrena el lleidatà Jordi Capdevila, i que debuta en una Final Four de la Champions, davant de l’equip amfitrió, el Corunya, que també compta amb representació lleidatana, amb la jugadora Mar Franci.

L’expedició parteix avui divendres cap a la ciutat gallega i, sigui quin sigui el resultat de la competició, la tornada a Vila-sana no serà fins dimecres a la nit, ja que l’equip es quedarà a la Corunya perquè aquell dimecres, 1 de maig, té partit de Lliga davant de l’equip gallec, a les 17.30. Per cert, a l’entrenament d’ahir a l’Onze de Setembre, l’equip també va assajar penals i faltes directes. Lluís Rodero ha volgut preparar fins a l’últim detall.
Infolleida