El concert de Dàmaris Gelabert i la ballada de sardanes, alguns dels actes més destacats del divendres de Festa Major de Mollerussa

18/05/2018

També s'ha celebrat l'Xtrem Action i la Holi party

Les activitats per als infants i per als joves han estat les encarredes de donar el tret de sortida a les activitats d'aquest divendres de Festa Major. Concretament ho han fet l'Xtreme Action, una activitat que recull un conjunt de proves per equips, i el concert de la Dàmaris Gelabert, que ha tingut lloc a la Plaça de Manuel Bertrand i on els més petits han pogut gaudir de la música infantil.

Paral·lelament, al Carrer Ciutat de Lleida, s'hi hi ha fet la ballada de sardanes a càrrec de la Cobla-Orquestra Maravella. Una ballada que ha tornat a fer-se a l'Amistat després de 18 anys. 

I mentrestant a la Plaça Manuel Bertrand s'hi ha fet la Festa Holi. Una festa on els colors són els protagonistes. Una festa que reivindica que totes les persones som iguals, independentment del color de la nostra pell. Tots ells han acabat plens de pols de colors de dalt a baix, i també la plaça ha quedat completament tenyida de colors. Una plaça que passarà, ben aviat, a ser d'ús exclusiu per als vianants.
Anna Berga i Meritxell Castillo