El concurs de logotips d'Acudam ja té 3 finalistes

10/12/2018

El guanyador es donarà a conèixer el proper 16 de desembre

El concurs per escollir el nou logotip d'Acudam ja té els 3 finalistes. El passat mes de setembre és va iniciar aquest certamen que va rebre finalment 195 propostes vingudes tant de dins com de fora de l’estat.  El guanyador o guanyadora, que rebrà un premi de 2.000€, així com els dos accèssits de 500€ es donaran a conèixer el proper 16 de desembre en el transcurs del dinar de Nadal de l’entitat.

 

Els logotips finalistes són: 

Candidatura Nº 46

Descripció segons l’autor/a: “A través de la “A”,  inicial de la paraula ACUDAM, es repeteix sis vegades evocant la figura de l’antic logotip. També s’interpreta com una agrupació de diverses persones que s’uneixen per formar una unitat més gran, sòlida i cohesionada”.

Candidatura Nº 88

Descripció segons l’autor/a: “La forma, una mà i una cara en la qual les línies es fonen entre elles, representen la unió del treball i l’intel·lecte. Donant resposta a les necessitats d’integració de les persones mitjançant el treball i l’ocupació terapèutica”.


Candidatura Nº 183

Descripció segons l’autor/a: “Disseny de la imatge de l’ACUDAM mitjançant la A .Logotip en que es mostra 6 pètals que aporten alegria i felicitat. Els pètals representen els 6 valors de l’entitat, que junts formen el logotip d’inclusió”.

A. García