El Consell Social de Mollerussa celebra Plenari amb voluntat d’ampliar els membres i generar més accions

07/02/2024

Durant la trobada s’ha fet una valoració de les accions preses durant l’any anterior i s’han definit els objectius i fites a assolir aquest 2024

El Plenari del Consell Social de Mollerussa, que s’ha celebrat aquest dimarts  6 de febrer al Casal Municipal de la Gent Gran, ha fet seguiment i valoració de les accions preses pel Consell durant l’any 2023 i ha posat sobre la taula els propòsits per al 2024, entre els quals destaquen reforçar-lo integrant representants de més entitats locals i també generar més accions a benefici de la ciutadania.  

La trobada, a la que han assistit una vintena de representants dels agents socials i el teixit associatiu del municipi, ha estat conduïda pel president del Consell i alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora d’Acció Social i Comunitària, Anna Carné, i de la regidora de Participació, Romy Balagué. La reunió ha servit per a mantenir les sinèrgies establertes entre les diferents entitats i definir les estratègies i objectius conjunts de cara a aquest curs.  Val a dir que el Consell Social està organitzat en tres comissions diferents com són la de salut, diversitat cultural i medi ambient.

Pel que fa a la comissió de salut, els objectius són organitzar accions que puguin contribuir a la socialització, uns objectius sorgits de l’anàlisi de l’estudi que s’ha fet sobre hàbits saludables entre una vintena de persones d’entre 65 i 75 anys que són usuaris del Casal Municipal Sènior i de la Fundació Catalunya la Pedrera i que ha conclòs que les claus són una vida activa, una bona alimentació i l’actitud davant la vida.  Pel que fa a la comissió de diversitat cultural, s’han potenciat dues accions: un espai de trobada i unes píndoles informatives a les quals han assistit 87 persones que han rebut informació sobre salut i sobre tràmits burocràtics. Quant a la comissió de medi ambient, s’ha centrat en accions per divulgar la Setmana sense fum.

Infolleida