El conseller Puigneró visitarà dissabte la Mollerussa Drone Party

13/02/2020

El certamen obre el calendari d’esdeveniments de Fira de Mollerussa per aquest 2020.

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, visitarà aquest dissabte, 15 de febrer a les 11.30 hores, la 5a edició de la Mollerussa Drone Party. El certamen, que obre el calendari d’esdeveniments de Fira de Mollerussa per aquest 2020, se celebra aquest cap de setmana a la capital del Pla d’Urgell. En l’edició d’enguany, l’organització ha apostat per impulsar la part expositora del certamen amb la participació de fins a 14 firmes vinculades al clúster Catalonia Smart Drones.

Paral·lelament, en l’àmbit esportiu, els pilots arribaran divendres a la tarda als Pavellons Firals. Les fases classificatòries de la competició arrencaran dissabte, jornada que també acollirà vàries masterclass. Diumenge al migdia l’esdeveniment arribarà al punt àlgid amb les semifinals, la final, així com el posterior lliurament de premis. Les competicions també podran seguir-se a través de facebook i youtube al canal de DDC.

Una altra de les novetats d’enguany serà el sorteig entre els visitants de dos cursos, un de pilot professional de drons i un altre de seguretat i rescat.

Infolleida