El CP Vila-sana continua fent història

31/01/2018

Tot i l’excel·lent notícia de la classificació a la Copa, ara el club necessita entre 2.000 i 2.500 euros per cobrir les despeses d’allotjament de l’equip

 

El CP Vila-sana aconsegueix una altra fita històrica i es classifica, per primera vegada, a la Copa de la Reina després d’empatar a la pista del Cerdanyola.

Tot i l’excel·lent notícia que aquest fet significa, per altra banda, també suposa una despesa extra amb la qual l’equip no hi comptava. Per això la junta del club ja està mirant diferents opcions per aconseguir els més de 2.000 euros que l’equip necessita per cobrir l’allotjament de les jugadores i l’equip tècnic.

I és que l’opció de classificar-se a la Copa de la Reina és una gesta que poc es podia imaginar l’equip del Pla d’Urgell a l’inici de temporada quan va debutar a l’OK Lliga. Ara l’objectiu és el de tenir opció de competir i aprendre i evitar caure a la primera ronda.

 

L’equip del Pla d’Urgell també s’ha posat en contacte amb la Federació Espanyola de Patinatge per aconseguir entre 100 i 150 entrades per als aficionats, ja que molts d’ells no es volen perdre aquest moment històric del club.

Anna Berga