El CP Vila-sana deixa escapar tres punts en els últims minuts

02/11/2019

Malgrat portar la iniciativa durant la major part del partit, el CP Vila-sana ha vist com se li escapaven els tres punts davant el Telecable.

Amb un gol de Victòria Porta al minut quatre de partit el CP Vila-sana ha agafat la iniciativa del matx davant el Telecable, un dels millors equips de la categoria. Després d’una bona primera part que ha acabat amb l’1 a 0, el partit ha continuat amb la mateixa tònica fins que quan es portaven 14 minuts jugats del segon temps, Maria Sanjurjo ha fet l’empat per les asturianes.

Quan faltaven dos minuts per arribar al temps reglamentari i quan semblava que el partit acabaria amb empat, l’àrbitre ha xiulat un penal molt discutit a favor de l’equip visitant que ha transformat Sara Roces, donant la victòria al Telecable. Malgrat la derrota, l’entrenador del CP Vila-sana, Jordi Capdevila, n’ha fet una valoració positiva.

Aquesta és la segona derrota d’aquesta temporada que situa a l’equip sisè a la classificació amb deu punts.