El CP Vila-sana empata a 2 contra el CH Cerdanyola

17/11/2019

El Club Patí Vila-sana ha empatat a dos aquest dissabte a casa contra el Cerdanyola, després d’anar perdent per 0 a 2 en el marcador. Un punt que les situa cinquenes a la classificació amb quatre victòries, dos empats i dues derrotes.

Empat a dos del Club Patí Vila-sana en un partit en què les del Pla d’Urgell s’han vist superades en gran part dels 50 minuts. Amb un 0 a 2 en contra, un gol de Catalina Flores i un altre de Victòria Porta en el tram final de partit han fet que finalment es sumés un punt a la classificació. El resultat podria haver estat diferent si el Vila-sana hagués anotat alguna de les quatre faltes directes que ha disposat durant el partit. L’entrenador Jordi Capdevila feia autocrítica després del xiulet final i valorava el poc encert anotador de les seves jugadores.

El Vila-sana es situa ara cinquè a la classificació a un punt de les quartes classificades i a deu de les líders, el Plegamans. El proper partit serà el dissabte vinent a domicili contra el Club d’Hoquei Garatge Plana Girona.

Ricard Gómez