El CP Vila-sana empata a casa contra el Citylift Girona

13/04/2019

Tot i el resultat les grogues mantenen la quarta plaça a la classificació, que els permetria jugar la propera temporada a la competició europea.

Les jugadores de Jordi Capdevila han intentat imposar el seu joc però no s’han mostrat contundents  a l’àrea rival i ho han acabat pagant.

Les grogues han aconseguit marxar al descans amb l’avantatge d’un gol de Victoria Porta rematant una pilota al segon pal al minut 20 de la primera part.

Ja en la segona meitat del partit, els dos equips han anat a l’atac i ambdós han tingut clares ocasions per fer augmentar el marcador. Tot i això les porteres dels dos equips han mostrat el seu gran estat de forma amb les aturades que han realitzat. Tant és així que al minut 16 la gironina Laura Vall aconseguia ficar l’empat amb un potent xut. Tot i això el conjunt del Pla d’Urgell ha seguit insistint i al minut 19 Victoria Porta ha aconseguit ficar per davant al CP Vila-Sana.

No obstant, en una falta directa als darrers minuts de matx Laura Vall ha ficat el definitiu 2 a 2 en el lluminós.

El proper dissabte 27 les grogues juguen contra CP Las Rozas per poder afiançar la quarta plaça de la classificació.