EL CP Vila-sana es prepara per rebre el Liceo aquest dissabte

05/04/2018

La jugadora del Vila-sana, Marta Vieira encara està de baixa i no podrà jugar el partit

Després d’uns dies de descans, el CP Vila-sana ha tornat amb ganes a la rutina d’entrenaments per preparar el partit d’aquest proper dissabte a casa davant el Liceo. Actualment, l’equip del Pla d’Urgell es troba en una còmoda setena posició a la taula, al contrari de l’equip de La Corunya, que amb només 3 victòries de 17 partit jugats, es troba antepenúltim. Tot i això, l’entrenador del conjunt lleidatà, Jordi Capdevila, preveu que serà un partit complicat.

Qui encara està de baixa i no podrà jugar aquest partit serà Marta Vieira. La jugadora del Vila-sana va rebre un fort cop a l’esquena el passat 11 de març en un partit de Nacional Catalana a casa davant el Palau de Plegamans i està pendent de que els metges li donin l’alta en els propers dies. Una baixa important però que des del club afronten amb optimisme.

 

Tot i això l’equip de Jordi Capdevila espera poder endur-se els tres punts aquest dissabte. El partit es jugarà a partir de dos quarts de vuit de la tarda al poliesportiu de Vila-sana.

Anna Berga