El CP Vila-sana necessita guanyar a la pista del Bigues i Riells

17/01/2020

El CP Vila-sana reprendrà la competició regular aquest cap de setmana després de l’aturada de les festes nadalenques. Ho farà visitant la pista del Bigues i Riells en un partit en què les vilassanenques necessiten la victòria si volen lluitar per arribar a les posicions capdavanteres de la classificació.

Després de les vacances nadalenques, el CP Vila-sana visitarà aquest dissabte la pista del Bigues i Riells, en un partit vital per aconseguir un dels objectius de la temporada: acabar l’OK lliga entre les primeres. Davant tindran un rival directe: el sisè classificat de la competició regular, actualment amb 5 punts més que les noies entrenades per Jordi Capdevila.

L’equip del Pla d’Urgell ocupa la setena posició quan falta un partit per acabar la primera volta de la lliga i Capdevila confia en el joc de l’equip per tornar a Vila-sana amb els tres punts a la butxaca.

Capdevila podrà comptar amb totes les jugadores per disputar aquest encontre clau per les aspiracions del conjunt vilassanenc.

Mariona Rebull i Martí