El CP Vila-sana persegueix la tercera victòria consecutiva

11/12/2020

El Club Patí Vila-sana lluitarà aquest dissabte per guanyar a casa contra el Voltregà, el segon equip de la classificatòria de l’OK Lliga Femenina

El Club Patí Vila-sana treballa per mantenir la ratxa de victòries. El proper partit que disputarà l’equip del Pla d’Urgell serà a casa contra el Voltregà, un equip que està a tres punts del líder de la classificatòria i a 6 de les vilasanenques. En aquest sentit, una tercera victòria de les jugadores de Jordi Capdevila permetria donar un respir a l’equip i retallar distàncies en la classificació de l’OK Lliga.

 

Per enfrontar-se contra les barcelonines, un dels rivals forts, l’equip ha apostat per mantenir la mateixa metodologia d’entrenament i dedicar-se tant a la part física, tàctica i psicològica. 

Per la seva banda, Regina Flix, lesionada des del mes de novembre, evoluciona de manera favorable en la seva recuperació i l’equip confia comptar amb ella al gener. El matx contra el Voltregà es jugarà dissabte a les 20 de la tarda, un partit que es podrà seguir en directe per Lleida Televisió.

Alba Mor