El CTT Gràfix Mollerussa guanya la lliga de Preferent

14/06/2021

Els del Pla d’Urgell guanyen per segon any consecutiu la màxima lliga de la territorial lleidatana. Ho han fet amb una apassionant final a quatre derrotant a semifinals al Rebost de Ponent Castellnou i al CTT Portell a la final

El CTT Gràfix Mollerussa ha guanyat per segon any consecutiu la lliga de Preferent A. Miquel 2020-2021. L’equip format per Sebastian Lech, Guillem Sans, Àlex Carrera, Francesc Miró i Albert Feliu van finalitzar la lliga regular com a primers de grup. Això els va permetre accedir a la final a quatre, que s’ha celebrat aquest dissabte al Centre de Tecnificació ubicat a Les Borges Blanques. Els del Pla d’Urgell van derrotar a semifinals al Rebost de Ponent Castellnou per 5 a 1 i a la final al CTT Portell per un ajustat 4 a 2.

Dos punts de Guillem Sans (3 a 0) i Sebastian Lech (3 a 2) contra Toni Sala i Ramon Vendrell posava en avantatge als mollerussencs. Els de la Segarra aconseguirien empatar el duel amb els encontres guanyats per Roger Rubió contra Àlex Carrera (3 a 0) i Ramon Vendrell contra Guillem Sans (3 a 2). Amb empat a dos restava tot per decidir, però van ser els mollerussencs els qui van fer caure la balança cap al seu costat amb punts d’Àlex Carrera contra Toni Sala (3 a 2) i de Sebastian Lech contra Roger Rubió (3 a 1).

El CTT Mollerussa també ha competit aquest cap de setmana en altres categories

No era l’únic equip del Mollerussa que podia alçar un títol aquest cap de setmana. El CTT Mollerussa Arcusin també va accedir en la final a quatre, en aquest cas, de Segona Provincial. L’equip, format bàsicament per jugadors de la base, va perdre a semifinals contra l’ACLE CTT Guissona B per 5 a 1, equip que després es proclamaria campió. En el partit pel 3r i 4t lloc, els del Pla d’Urgell també cedirien contra el CTT Valls del Nord B (Andorra) per 4 a 2.

Per últim, els equips de Primera Provincial també afrontaven el partit d’anada per salvar la categoria. El CTT Mollerussa Recanvis Avenida va cedir contra el Borges Lleida Car per 5 a 1, mentre que el CTT Mollerussa Vicens Maquinària també va caure per idèntic resultat a la pista del CTT Portell B. Els partits de tornada es disputaran el proper dissabte.

INFOLLEIDA