EL CTT Mollerussa, a punt per la competició

04/03/2021

El primer equip del club inicia la Primera Nacional aquest dissabte a Saragossa i disputarà tres jornades amb un sol dia. Mollerussa serà seu de la primera concentració de Segona Nacional, que també comença el proper dia 6 de març

El primer equip del club, el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, jugarà aquest dissabte a Saragossa els tres primers partits d’aquesta temporada de la Primera Nacional, la tercera màxima categoria a nivell estatal. La Federació Espanyola ha decidit aquest any disputar la lliga en concentracions i dividir els grups amb cinc equips per evitar la propagació del virus. Aquests equips es trobaran en quatre ocasions amb una seu diferent cada vegada per jugar entre dos i tres jornades amb un sol dia.

Així doncs, el primer equip jugarà aquest dissabte contra el CTT Borges (10 hores), el Ganxets Reus Miró (15 hores) i el CN Helios de Saragossa (18.30 hores), equip amfitrió de la primera concentració. El Mollerussa també ha quedat enquadrat amb el CTT Esparreguera, equip contra el qual jugarà a la propera jornada. En aquest sentit, el Mollerussa acollirà la tercera concentració, que es disputarà el 10 d’abril, i serà retransmesa en directe per Lleida TV.

Per una altra banda, el filial del club, el CTT Mollerussa Servisimó VW, debutarà a Segona Nacional, una categoria inferior, el proper dissabte i amb el mateix format de competició. En aquesta ocasió, el poliesportiu 11 de setembre de Mollerussa serà la seu d’aquesta concentració.

El filial jugarà contra tres equips d’Aragó. En concret s’enfrontarà contra el CAI Santiago TM a partir de les 10 hores, contra el Centro Natación Helios a les 15 hores i, per últim, contra el School Zaragoza Global Spedition a les 18.30 hores. Tots aquests partits es podran seguir en directe a través del Facebook (/cttmollerussa) i l’Instagram (@cttmollerussa) del club, ja que la normativa COVID impedeix l’entrada de públic. El filial també ha quedat enquadrat amb el tercer equip del CTT Borges.

Per últim, la Federació de Lleida també ha decidit iniciar la lliga de Preferent aquest cap de setmana, que és una categoria immediatament inferior a la Tercera Nacional, la qual cosa fa que el Procicat doni permís per la celebració d’aquesta competició. No obstant, el vigent campió, el CTT Gràfix Mollerussa, li toca descansar la primera jornada i iniciarà la lliga el proper dissabte 13 de març a casa contra el Borges Carburants Mir.

INFOLLEIDA