El CTT Mollerussa competirà amb sis equips aquesta temporada

02/09/2020

El club tanca la planificació amb dos equips a Nacional i quatre més a Provincial

El CTT Mollerussa competirà aquesta temporada en cinc categories amb un total de sis equips. La màxima categoria en què militarà serà la Primera Nacional, que equival a la tercera lliga espanyola. El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol estarà format per Ricard Gómez, Xavi Fontanet, Iván Fernández i el nou palista fitxat aquest estiu procedent del Nàstic de Tarragona, Eric Calderó. Només una categoria per sota, el CTT Mollerussa Servisimó VW defensarà els colors del club a Segona Nacional gràcies a l’ascens assolit la temporada passada. L’equip estarà compost per Marc Miró, Marc Molina, Razvan Hidisan i Cristian Fernández.

A nivell provincial, el club tindrà representació a totes les lligues. Per un costat, el CTT Gràfix Mollerussa defensarà el títol aconseguit la temporada passada a Preferent, la màxima categoria provincial. D’altra banda, el CTT Mollerussa Vicens Maquinària i el CTT Mollerussa Recanvis Avenida jugaran a Primera, després que aquest últim aconseguís l’ascens de Segona. Una categoria on aquest any hi jugarà el CTT Mollerussa Arcusin, format íntegrament per jugadors de la base.

La Federació Espanyola ha de comunicar com a molt tard el 10 de setembre quan serà l’inici de les competicions. A hores d’ara, contempla dues opcions: la primera seria el cap de setmana del 17 d’octubre i, en cas que no sigui possible, la Federació pretén començar les lligues a principis de gener.

ÈXIT AL CAMPUS D’ESTIU

Malgrat la situació sanitària, el club ha organitzat aquest estiu un campus obert només a 20 joves palistes. L’activitat va durar quatre setmanes, que es van dividir en dos torns amb la participació de deu nens en cada un, complint d’aquesta manera amb totes les mesures de distanciament. Els joves van tenir l’oportunitat de gaudir del tennis taula amb un format més íntim i proper amb els monitors i els jugadors de Nacional que van participar en l’activitat.

El CTT Mollerussa vol agrair la implicació tant de les administracions com del sector privat per la seva complicitat i contribució a seguir l’activitat esportiva durant els mesos de pandèmia. Així doncs, agraïm a Renault Autansa 3000, Pla Bike, pizzeria Breiko, Seguretat Arsol, Joan Marc pintura, Taxi Solé, pastisseria Tricas, forn Macià i Recolta Gestió. També als col·laboradors habituals de l’entitat, que són Prefabricats Pujol, Servisimó VW, Gràfix, Vicens Maquinària, Recanvis Avenida, Arcusin, botiga Gómez, Brodats Miró, lo Xaragall, 973 Bar, així com a la Diputació de Lleida i a l’ajuntament de Mollerussa.

INFOLLEIDA