El CTT Mollerussa, en posicions d’ascens

30/01/2023

Es col·loca en promoció d’ascens a la Superdivisió del tennis taula | Ha guanyat aquest dissabte al Borges General d’Olis per 4 a 3 i suma la vuitena victòria de la temporada

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol dormirà almenys una setmana en posicions de promoció a la Superdivisió espanyola de tennis taula després de guanyar al Borges General d’Olis per 4 a 3. El primer equip del club és tercer amb 16 punts, dos més que el Sosmàtic Badalona, que ha perdut aquesta jornada contra el Termotur Calella. En segona posició hi ha el CAI Santiago de Saragossa amb 20 punts i el CTT Olot Gabinet Permar, que és líder imbatut amb 22 punts.

Iván Martínez va ser el primer en sortir a la pista contra Josep Lluís Andrade, del CTT Borges. Andrade es va endur el partit per un ajustat 2 a 3. Oriol Monzó posava l’empat a un amb una victòria contundent contra Èric Torné per 3 a 0. Posava per davant al marcador als mollerussencs Eric Calderó contra Cesc Carrera per 3 a 1. En la segona tanda de duels, Martínez guanyava a Torné per 3 a 0 i posava les coses encaminades pels del Pla d’Urgell amb un 3 a 1 favorable. Andrade va sumar el segon punt de la tarda derrotant a Calderó per 2 a 3 i Cesc Carrera feia saltar la sorpresa de la tarda derrotant a Monzó per 1 a 3 i forçant d’aquesta manera el doble decisiu. Monzó i Martínez van guanyar a Andrade i Carrera per 3 a 1 i feia sumar la vuitena victòria de la temporada per al CTT Mollerussa Prefabricats Pujol.

El primer equip rebrà dissabte vinent al quart classificat, el Sosmàtic Badalona, a partir de les 16.30 hores amb les baixes de Monzó i Calderó. L’equip del Pla d’Urgell ja va patir absències en el partit de la primera volta i va acabar perdent contra l’equip badaloní per 6 a 0.

El filial guanya al Nàstic de Tarragona

Per la seva banda, el CTT Mollerussa Arcusin ha guanyat aquest diumenge al Nàstic de Tarragona per 4 a 2. Dos punts de Ricard Gómez i dos més d’Ivan i Cristian Fernández han fet pujar la setena victòria de la temporada per l’equip filial, que és cinquè a Segona Nacional amb 14 punts.

A nivell provincial, l’equip de Preferent, el CTT Gràfix Mollerussa, va caure derrotat contra el CTT Portell per 3 a 4. Una derrota que els fa caure a les posicions baixes de la classificació. El CTT Mollerussa Vicens Maquinària de Primera Provincial també va perdre de forma contundent contra el l’Agro Borges TT per 0 a 6, mentre que l’equip de Segona Provincial, el CTT Mollerussa Recanvis Avenida, va guanyar al AE IES Josep Lladonosa per un ajustat 4 a 3.

INFOLLEIDA