El CTT Mollerussa guanya el primer derbi a Divisió d’Honor

21/11/2022

Dos punts d’Oriol Monzó i dos més d’Iván Martínez i Ivan Fernández han segellat el triomf per als del Pla d’Urgell

El primer equip del club, el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, ha guanyat aquest dissabte per 2 a 4 al Borges General d’Olis. Una victòria històrica tenint en compte que era el primer cop que aquests dos equips lleidatans s’enfrontaven a la categoria de plata del tennis taula espanyol.

Iván Martínez ha posat les coses ben encaminades per als mollerussencs en el primer partit derrotant a Cesc Carrera per 0 a 3. L’empat l’ha posat el base de l’equip local, José Luís Andrade, al derrotar a Ivan Fernández per 3 a 1. Oriol Monzó ha posat en avantatge al Mollerussa guanyant a Pau Güell per un clar 3 a 0. El marcador s’ha tornat a igualar amb la derrota de Martínez contra Andrade per un ajustat 3 a 2. Els dos últims partits no han tingut història i Monzó ha guanyat per 0 a 3 a Carrera i Fernández ha guanyat pel mateix resultat a Pau Güell, el tercer jugador del Borges.

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol suma quatre victòries i dues derrotes i es col·loca quart a la classificació. La setmana vinent visita la pista del CTT Olot, un dels rivals més forts de la categoria.

El filial cedeix contra el CTT Barcelona per 3 a 4
El CTT Mollerussa Arcusin ha perdut aquest diumenge per 3 a 4 contra el CTT Barcelona. Cristian Fernández, per partida doble, i Ricard Gómez han firmat els punts per als mollerussencs, que han forçat el doble contra un dels equips més potents de Segona Nacional. En el punt decisiu del doble, els mollerussencs han perdut per un clar 0 a 3. La propera jornada visiten la pista del CTT Tona, líder del grup. Per últim, fins a 12 palistes del CTT Mollerussa han participat aquest diumenge en el 2n Open Absolut de la temporada, celebrat al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques. La victòria de l’ha endut el jugador local Cesc Carrera.

Infolleida