El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol cau a Reus

13/10/2020

Ha estat el segon amistós del primer equip del club en una pretemporada atípica degut a l’ajornament de l’inici de la Primera Nacional al 9 de gener

El primer equip, el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol, ha encaixat una dura derrota a domicili contra el CTT Ganxets de Reus, en el segon partit de preparació de la pretemporada. L’encontre s’ha disputat en format de quatre jugadors perquè tots els palistes de la plantilla tenir l’oportunitat de jugar.

El duel ha servit per veure el debut del nou fitxatge Eric Calderó, que s’ha quedat sense puntuar al perdre els seus respectius partits contra els reusencs Álvaro Barreneche i Albert Masip. La resta de l’equip del Pla ha estat format per Ricard Gómez, Ivan Fernández i el palista del filial Razvan Hidisan, després que Xavi Fontanet fos baixa a última hora. 

Els dos clubs tenen previst repetir l’encontre durant el mes de novembre a Mollerussa per tal de seguir preparant-se de cara a l’inici de les lligues nacionals el 9 de gener. La Federació Espanyola va decretar aquest ajornament al veure inviable la confluència de jugadors de diferents comunitats autònomes durant els partits de setembre a desembre.

Malgrat aquesta decisió de la RFETM, la Federació Lleidatana ha aprovat iniciar les lligues provincials entre finals d’octubre i principis de novembre. El CTT Mollerussa té representació a les tres categories amb un total de quatre equips. Els palistes entrenen amb totes les mesures de seguretat des de principis d’agost.

INFOLLEIDA