El dissabte d’Autotrac tanca amb bona afluència tot i la climatologia

14/04/2018

La fira, que celebra la seva 30a edició, estarà oberta també demà diumenge

La fira Autotrac de Mollerussa, dedicada al sector d'ocasió de vehicles i maquinària agrícola i industrial, ha registrat durant la jornada d’avui dissabte una bona afluència de visitants tot i la pluja caiguda a primera hora de la tarda. El certamen, que celebra aquest cap de setmana la seva 30a edició, ja va tancar ahir divendres les primeres operacions de venda, les quals han continuat avui.

L’edició d’enguany compta amb una àmplia exposició amb 424 cotxes a la venda, amb uns preus que van entre els 500 € el més barat a fins als 55.000 € el més car; 120 tractors exposats i fins a 98 unitats més entre camions, furgonetes, caravanes i aperos agrícoles, el que fa un total de més de 640 vehicles.

Pel que fa al sector d’automoció, destaca el sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe d’ocasió en el marc de la fira, el qual està patrocinat pels expositors participants i Fira de Mollerussa. L’any passat, el certamen va assolir un doble rècord històric amb 153 cotxes venuts i més d’1,9 MEUR.

 

El certamen romandrà obert fins demà diumenge en horari de 10 del matí a les 8 del vespre, sent l’entrada gratuïta.

Infolleida