El filial del CTT Mollerussa ascendeix a Segona Nacional

13/06/2020

El club tindrà un equip a Primera Nacional i un altre a Segona, un fet inèdit a la història de la entitat

El filial del club, el CTT Mollerussa Servisimó VW, jugarà la temporada vinent a Segona Nacional. L’equip format per Marc Miró, Cristian Fernández, Marc Molina, Francesc Miró i el romanès Razvan Hidisan havia quedat segon classificat del grup 2 de Tercera Nacional, equivalent a la Primera Catalana. Aquesta posició els atorgava el dret a jugar una promoció d’ascens però la precitada finalització de les lligues per culpa de la crisi sanitària va provocar que quedessin com a primers reserves per pujar de categoria.

El club ha conegut l’ascens aquest dijous a causa d’una plaça vacant a Segona Nacional. El filial del CTT Mollerussa feia cinc temporades que militava en aquesta categoria, que servia com a trampolí per a jugadors joves per jugar a categories superiors. Cal destacar que quatre dels cinc palistes del filial ja han ascendit en alguna ocasió per competir amb el primer equip.

Per tant, el club tindrà aquest any un equip a Primera Nacional, la tercera màxima categoria estatal, i un altre a Segona Nacional. Un fet inèdit que suposarà un increment de la despesa de l’entitat amb serveis d’arbitratge, inscripcions i fitxes federatives. Tot i això, des del CTT Mollerussa s’aposta fermament per competir en aquesta categoria i continuar oferint tennis taula de nivell a tots els seus socis i sòcies.  

INFOLLEIDA