El Liceo aconsegueix els tres punts a Vila-sana (2-3)

07/04/2018

El CP Vila-sana ha perdut aquest dissabte a casa davant el Liceo, en un partit que ha tingut dos parts clarament diferenciades.

Amb només tres minuts de joc l’equip gallec en va tenir prou per encetar el marcador amb un gol de Lucía Yáñez i pocs instants després va marcar el segon, de la mà de Lucía Paz. Uns gols que van deixar sorprès i tocat al conjunt local, que al minut 12 encaixava el seu tercer gol, obra novament de Lucía Paz. Ja a la segona part el Vila-sana va sortir amb ganes de capgirar el marcador i al minut 35, Victòria Porta aconseguia el 1-3. En aquesta última meitat el Vila-sana no va parar de generar ocasions de gol tot i que li va faltar l’encert. Quan ja faltava pocs minuts per acabar el partit Victòria Porta convertia una falta directa en el segon i últim gol de l’equip que entrena Jordi Capdevila.

Amb aquest resultat, la salvació matemàtica del Vila-sana haurà d’esperar. El proper partit el jugarà dissabte vinent a la pista del Bigues i Riells, equip amb el que estan empatats a la taula amb 26 punts.